Esküvői képek

A sugárzóan szép menyasszonyt, az elegáns vőlegényt, a vidám násznépet kifogástalan minőségű képeken kell megörökíteni, hibázni nem lehet.

tovább...

Esküvői meghívók

Az esküvő mindenki számára fontos pillanat, amikor két élet eggyé kovácsolódik.

tovább...

Egyedi fényképes ajándék

Lepje meg szeretteit, munkatársait egyedi fényképes, feliratos,vagy logózott ajándékkal! Ön kitalálja, mi megvalósítjuk. Elkészítjük az Ön által elképzelt pólót, bögrét, egérpadot, puzzle-t, naptárat, hűtőmágnest, kötényt, hógömböt, és még sokféle teljesen egyedi ajándék és reklámtárgyat. www.ykashop.ro

tovább...

Ballagási képek

Stúdiónk vállalja végzős osztályok tablóinak és ballagási képeinek elkészítését. A tablókat és igazolványképeket profi studiófelszerelés segítségével készítjük el (studiovakukkal, derítőlapokkal, hátterekkel).

tovább...


banner_w960

Elsőáldozás

A Legszentebb Eukarisztia a mi Urunk Teste és Vére a kenyér és bor színe alatt, amelyet Megváltónk azért rendelt, hogy mindennapi lelki táplálékunk legyen a Mennyek Országa felé vezető utunkon.

tovább...

Gyerekfotózás

Huncut mosolyok, óriási kacaj, kíváncsiság – a gyermek fotózás gyakori szereplői ezek a pozitív, szeretnivaló megnyilvánulások. A kis manók nagyon gyorsan fecseperednek, éppen ezért mindenkinek jár egy-egy pillanatkép erről a kedves időszakról.

tovább...

Kortárstalálkozók

Vállaljuk kortárstalálkozók filmezését - fotózását vagy akár külön is. A délután készült csoportképeket már az est folyamán átadjuk 20x30 cm (A4) méretben, melynek darabja 10 lej.

tovább...

Copy + Design + Print

Az utóbbi pár évben rohamosan elterjedtek a háztartásokban a különböző méretű Plazma, LCD és LED tv-k.

tovább...